Jen Selterin vartalo on huippuunsa trimmattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Internet-malli tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 9,8 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Jen on julkaissut Instagramissa upeaa kuvamateriaalia, jossa hän poseeraa huippuunsa trimmattuinen peppuineen. Kaunotar nähdään nyt treenisesssiossa portaissa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Selterin Instagramilla on lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa.

Booty workkk with the new DB2 dumbbell ? ? Link to shop in @db2fitness bio ?? #SoreTodayOrSorryTomorrow

Video, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

If you want to say goodbye to your bad habits, check the link in my bio for my newest blog post! ?

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi