Playmate 2012 Jaclyn Swedberg yhä pysäyttävä näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kruunaa vuosittain jonkun lehdessään poseeranneen kaunottaren Vuoden Playmate -pupuksi. Vuonna 2012 tittelin voitti Jaclyn Swedberg -niminen kaunotar. Sittemmin Playboy-malli nähtiin esimerkiksi Halloween-teemaan liittyvällä valistusvideolla.

Viikonloppuna Jaclyn Swedberg on viettänyt hyvin ansaitsemaansa lomaa Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin eilen niukkoihin ja värikkäisiin kukkabikineihin sonnustautuneena.

Kaliforniassa varttunut Jaclyn Swedberg valmistui Chino Hillsin lukiosta vuonna 2008. Hänet nimettiin vuonna 2012 Playboy-lehden huhtikuun Playmateksi. Hugh Hefnerin mukaan kaunotar edustaa naapurintyttöjä aidolla persoonallaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash