Pojat viettivät salaa yön IKEA-tavaratalossa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonekalujätti IKEA on yksi tunnetuimmista ruotsalaisbrändeistä, ja yhtiöllä on tavarataloja jo 26 eri maassa. IKEA on perustettu 73 vuotta sitten, mutta nyt se on päässyt ensimmäistä kertaa kunnon kolttosen uhriksi.

Kaksi belgialaista miestä piiloutui IKEA-tavaratalon näytillä olleisiin kaappeihin hieman ennen huonekalukaupan sulkemisaikaa. Florian ja Bram -nimiset nuorukaiset pysyttelivät piilossa, kunnes eivät enää kuulleet ääniä tavaratalosta. Sen jälkeen he aloittivat tavaratalossa hiippailemisen.

Miehet testasivat muun muassa tavaratalon sänkyjä ja lueskelivat kirjoja. He piiloutuivat tavaratalon kaappeihin aamulla ennen kuin ovet jälleen aukesivat. Vaikka poikien pila kuulostaa hauskalta, on se auttamattomasti laitonta ja tuomittavaa toimintaa.