Aviomiehet neuvovat: ”Älä lähetä vaimolle viestiä ilman emojia”

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä ihmisten viestiminen toisilleen on muuttunut erilaisten sovellusten avulla melko paljon. Enää toiselle ei voi kirjoittaa vain suoraan mitä haluaa ilman sen suurempaa miettimistä. Nykyään viesteissä käytetään niin paljon hymiöitä ja emojia, että niiden pois jättäminen tuntuu jo itsessään rivien välistä luettavalta viestiltä.

DudeDay-kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa viisi aviomiestä viettävät yhdessä peli-iltaa. Neljä kauemmin naimisissa ollutta miestä huomaavat, että juuri avioitunut ystävä ei osaa kommunikoida vaimonsa kanssa oikein.

Aviomiehet selittävät videolla juuri avioituneelle ystävälle kuinka suuri merkitys emojilla viestin lopussa on. Emoji voi miesten mukaan muuttaa viestin positiiviseksi ja voi pelastaa miehen pahastakin pulasta, minkä vuoksi vaimolle ei tulisi koskaan lähettää viestiä ilman emojia.