Pelastettu koira ei voi lopettaa hymyilemistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meatball niminen pitbull-mix -rotuinen koira on varastanut sosiaalisessa mediassa ihmisten sydämen. Meaty-lempinimellä tunnettu koira on pelastettu rakastavaan perheeseen, jossa se ei pysty olemaan hymyilemättä uusille omistajilleen.

Ennen adoptiota ja siitä seurannutta somejulkisuutta Meaty vietti päivänsä Boredpanda-sivuston mukaan Fresno Bully Rescue -nimisessä eläinsuojassa. Kaliforniassa sijaitseva eläinsuoja oli julkaissut Meatystä kuvan verkkosivuillaan, jolloin Lisa Reilly oli nähnyt kuvan Meatysta ja ihastunut koiraan heti.

Meaty pääsi osaksi Reillyn perhettä ja laumaa, jossa on muitakin pelastettuja koiria. Adoption jälkeen koira ei ole pystynyt olemaan hymyilemättä. Meatyn perusilme on todella valloittava, kun sen suuri suu on jatkuvasti kaartuneena ylös päin leveään hymyyn.