Metisha Schaefer näytti bikinivartalon mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen mallikaunotar Metisha Schaefer on tullut tunnetuksi malliuransa lisäksi erityisesti David McIntoshin tyttöystävänä. Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu David löysi Metishan vierelleen erottuaan toisesta julkkiskaunottaresta, Kelly Brookista, pettämiskohun saattelemana.

Eilen Metisha Schaefer bongattiin paparazzikuviin hänen lomaillessaan Miamissa. Niukat keltaiset bikinit korostivat hänen vartaloaan, mutta bikinien lisäksi asukokonaisuuteen oli twistiä tuomassa poikkeuksellinen saapaspari.

Viime vuosina Metisha on saanut hyvin jalansijaa mallimarkkinoilla, mutta varsinainen kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Aika näyttää onko sellainen tulossa mahdollisesti vaikka jo tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash