Kardashianien painajainen toteutui – jäivät hissiin jumiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ahtaisiin paikkoihin liian pitkiksi ajoiksi jääminen voi olla todella ahdistavaa. Siskoset Kylie ja Kendall Jenner joutuivat kokemaan pahimman painajaisensa kun he jäivät torstai-iltana hissiin jumiin.

Kendall ja Kylie eivät olleet kaksin vaan heidän kanssaan oli myös siskosten yhteiset ystävät Hailey Baldwin ja Jordyn Woods. Naiset olivat kauhuissaan eivätkä voineet uskoa, että he tulisivat oikeasti koskaan tosielämässä jäämään hissiin jumiin.

Kylie Jenner kommentoi Daily Mail -lehden mukaan, että hissiin jääminen oli hänen pahin painajaisensa, joka nyt lopulta toteutui oikeasti. Palokunta saapui jonkin ajan kuluttua pelastamaan neitokaiset hädästä, minkä jälkeen he pääsivät jatkamaan New Yorkin muotiviikkojen juhlimista.

@kendalljenner vía Snapchat #kendalljenner #kendalljennersnapchat

Video, jonka Kendall Jenner Snapchat (@kendalljenner.snap) julkaisi

@kendalljenner vía Snapchat # kendalljenner # kendalljennersnapchat

Video, jonka Kendall Jenner Snapchat (@kendalljenner.snap) julkaisi

Fresh out the elevator like ?

Kuva, jonka Kylie (@kyliejenner) julkaisi