Tämän syyllisemmän näköistä koirasta ei saa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat tietävät heti omistajansa äänestä milloin he ovat vihaisia. Koirat ovat kuitenkin hyvin taitavia esittämään syytöntä tai näyttämään niin katuvalta, että omistaja ei voi olla enää vihainen. Eräs tanskandoggi jäi nyt kiinni pahanteosta ja käyttäytyi sen mukaisesti.

Kevin Sacks oli kotiin tullessaan huomannut, että Toby-niminen tanskandoggi oli pitänyt hauskaa löytämänsä ruokapussin kanssa. Toby oli repinyt koiran kuivamuonaa sisältävän pussin auki olohuoneen matolla, minkä vuoksi se sai kuulla kunniansa.

Sacks on kuvannut videolle Tobya, joka yrittää esittää mahdollisimman viatonta. Se on mennyt sohvalle istumaan oman takapuolensa päälle kuin ihmiset, ja esittää kuin ei tietäisi ollenkaan mistä mies puhuu. Videon lopuksi nähdään myös kuvia Tobysta, jonka lempipaikka näyttäisikin kuvien perusteella olevan juuri kyseinen musta sohva.