Jounin Kauppa ilmoitti Facebookissa: ”Tule hakemaan ilmaista ruokaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kestävä kehitys ja erityisesti ruokahävikki ovat nousseet monien muiden alojen lisäksi myös vähittäiskaupan teemoiksi. Suomalaiset ruokakaupat ovat ryhtyneet entistä voimallisemmin estämään päiväyksiin perustuvaa hävikkiä. Nyt Suomen tunnetuin marketti, Jounin Kauppa, on mukana talkoissa.

Jounin Kauppa julkaisi tänään Facebookissa viestin, jonka mukaan kauppa jakaa asiakkailleen ilmaiseksi ruokaa, jossa on tämä päivämäärä. Samalla suosikkikauppa haastaa myös muut kauppiaat mukaan samaan tempaukseen.

– HÄVIKKIHAASTE! Vielä löytyy ILMAISTA ruokaa meiltä! Siis kaikki tuotteet, joissa tämän päivän päivämäärä (11.09.2016) saa ILMAISEKSI! Haastan JK:n myymäläpäällikkönä kaikki Suomen kollegani! Ja miksen haastaisi kaikkia kauppiaitakin ympäri Suomea! Kuka lähtee völjyyn? Jounin Kaupan Facebook-sivuilla kirjoitettiin.