Dildo vai tuoli? Optinen harha naurattaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus ihmisen mielikuvitus saa silmät näkemään asioita, joita ei ole oikeasti olemassa. Etenkin hämärällä saattaa kuvitella varjojen liikkuvan tai hahmojen ilmestyvän tyhjästä. Nyt netissä leviää kaksimielinen kuva, joka on otettu valoisassa toimistokonttorissa.

Verkossa leviää aika ajoin valokuvia ja videoita optisista harhoista, jotka hämäävät ihmissilmää. Ihmisiä huijaavat kuvat ovat nykyään niin suosittuja, että voidaan jo puhua villityksestä. Yhdessä kuvassa toimistotuoli näyttää suurikokoiselta seksivälineeltä.

The LAD Bible Oz -sivuston julkaisemassa kuvassa kysytään, onko siinä toimistotuoli vai massiivisen kokoinen dildo? Konttorikalusteen selkänoja näyttää nimittäin sivusta katsottuna enemmän aikuisten eroottiselta leikkikalulta kuin ergonomisen työasennon tarjoavalta tuolilta.