Koira on todellinen futisfani – rajatonta riemua suosikkijoukkueen tehdessä maalin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallon suosio ei rajoitu pelkästään ihmisfaneihin, sillä verkossa on nähty lukuisia videoita urheilulajia rakastavista lemmikkieläimistä. Nyt Twitter-käyttäjiä on ihastuttanut jalkapalloa tosissaan fanittava koira.

Twitter-käyttäjä Damla Y.:n jakamalla videolla tavataan pienikokoinen koira, joka seuraa keskittyneenä televisiossa näkyvää Turkin Fenerbahcen ja Kayserisporin joukkuiden välistä jalkapallo-ottelua.

Fenerbahcen pelaaja tekee maaliin, johon eläin reagoi riemastuttavalla tavalla. Se huitoo käpäliään kuin tuulettaakseen ja haukkuu television edessä innostuneesti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat