Applen uudet iPhonet myyntiin jo loppuun

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apple julkisti äskettäin uudet iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelinmallinsa. Laite herätti kohua muun muassa sen vuoksi, ettei puhelimessa ole lainkaan perinteistä 3,5 mm kuulokeliitäntää. Puutteesta huolimatta uusi iPhone on osoittautunut jo ennakkomyynnin perusteella menestykseksi.

Applen mukaan Plus-mallin ensimmäinen erä on jo myyty loppuun. Myös perusmallin pikimusta versio on loppuunmyyty. iPhone 7 tulee kauppohin Suomessa huomenna 16. syyskuuta. Jos laitetta ei ole jo varastossa, joutuvat kuluttajat odottamaan seuravaan erään asti, mikäli he haluavat itselleen pikimustan iPhonen tai Plus-mallin.

– Arvostamme asiakkaidemme kärsivällisyyttä. Yritämme pitää huolen siitä, että kaikki halukkaat saavat uuden iPhonen niin pian kuin mahdollista, Applen tiedottaja Trudy Muller kuvaili Reuters-uutistoimistolle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat