Applen uudet iPhonet myyntiin jo loppuun

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apple julkisti äskettäin uudet iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelinmallinsa. Laite herätti kohua muun muassa sen vuoksi, ettei puhelimessa ole lainkaan perinteistä 3,5 mm kuulokeliitäntää. Puutteesta huolimatta uusi iPhone on osoittautunut jo ennakkomyynnin perusteella menestykseksi.

Applen mukaan Plus-mallin ensimmäinen erä on jo myyty loppuun. Myös perusmallin pikimusta versio on loppuunmyyty. iPhone 7 tulee kauppohin Suomessa huomenna 16. syyskuuta. Jos laitetta ei ole jo varastossa, joutuvat kuluttajat odottamaan seuravaan erään asti, mikäli he haluavat itselleen pikimustan iPhonen tai Plus-mallin.

– Arvostamme asiakkaidemme kärsivällisyyttä. Yritämme pitää huolen siitä, että kaikki halukkaat saavat uuden iPhonen niin pian kuin mahdollista, Applen tiedottaja Trudy Muller kuvaili Reuters-uutistoimistolle.