59-vuotias Mercedes-Benz myynnissä Suomessa – hinta 1,3 miljoonaa euroa!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa autot ovat tunnetusti äärimmäisen kalliita verrattuna valtaosaan muista maista, koska meillä autovero korottaa hintoja erittäin merkittävästi. Nyt suomalaisessa autokaupassa on tullut myyntiin 1,29 miljoonan euron autoharvinaisuus, jonka hinta olisi varmasti poikkeuksellisen suuri myös ulkomailla.

Kyseessä on nimittäin Mercedes-Benz SL 300 Roadster vuosimallia 1957, joka on luksusautoa myyvästä Auto-Outletin mukaan ainoa myynnissä oleva punainen vastaava menopeli koko maailmassa. 1. heinäkuuta 1957 käyttöönotetun auton mittarilukema on 5.000 kilometriä. Luksusautoihin erikoistuneen yrityksen henkilökunta toivoo, että tämä harvinaisuus jäisi Suomeen.

– Auto ajettiin talliin 1972, jossa säilyi alkuperäiskuntoisena aina vuoteen 2005 saakka, jolloin korkeatasoinen entisöintiprosessi aloitettiin, autokaupan verkkosivuilla kerrotaan.

Kuva: Auto-Outlet
Kuva: Auto-Outlet
Kuva: Auto-Outlet
Kuva: Auto-Outlet
Kuva: Auto-Outlet
Kuva: Auto-Outlet