Riistanvartija sukelsi putkeen – pelasti kadonneen koiran

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skotlannin Angusissa todistettiin taannoin sankarillista pelastusoperaatiota. Paikallinen riistanvartija teki kaikkensa auttaakseen pulassa olevaa koiraa. Metsäkanan metsästyksessä mukana ollut cockerspaniel katosi yllättäen jälkiä jättämättä.

Jazz-niminen koira onnistuttiin lopulta paikantamaan nummen päällä sijainneeseen mutaiseen putkeen.

Paikallinen riistanvartija Jonny Stevenson päätti pelastaa koiran omin käsin. Hän sulkesi pää edellä ahtaaseen ja likaiseen putkeen, ja onnistui lopulta auttamaan eläimen pois pinteestä. Pelastusoperaatio tallentui sittemmin Facebookissa julkaistuksi kuvasarjaksi.

– Jazz saatiin ulos lämpimänä ja erittäin iloisena. Luulin koiran olevan kylmissään ja shokissa, mutta ilmeisesti muta piti sen lämpimänä, lemmikin omistaja Karen da Rose kuvailee paikalliselle STV News -uutissivustolle.