Uutuusshampoo muuttaa keltaiset hiukset platinanvalkoisiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli haluaa muuttaa kellertävän sävyiset hiukset platinblondiksi tai lisätä harmaisiin uudenlaista hohtoa, kannattaa avuksi ottaa violetti shampoo. Fanolan No Yellow Shampoo -niminen tuote pitää hiuksissa kauniin hohtavan hopeavivahteen. Hiustenpesuainetta hehkutetaan nyt ympäri maailmaa.

Insider-sivuston julkaisemalle videolle on koottu esimerkkejä violetin shampoon käytöstä. Pesuesimerkkien avulla huomaa helposti, kuinka kellertävistä hiuksista tulee violettipesun jälkeen hohtavampia ja kiehtovamman sävyisiä. Shampoossa oleva lila pigmentti poistaa keltaista väriä tehokkaasti.

Shampoota kannattaa hieroa hiuksiin huolellisesti ja säännöllisesti halutun sävyn ylläpitämiseksi. Tuote sopii raidoitettuun, blondattuun tai harmaaseen hiustyyppiin. Samankaltaisia tuotteita on ollut markkinoilla jo maailmansivu, mutta Fanolan shampoota hehkutetaan tällä hetkellä yhtenä parhaimmista.