Pariskunnan kuherruskuukausi keskeytyi: ”En voinut uskoa mitä näin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chris ja Victoria Leighin kuherruskuukausi sai yllättävän käänteen, kun heidän vuokraamaansa mökkiin ilmaantui kutsumaton vieras. Yksi lomakeskuksen alueella elävistä linnuista otti nimittäin pariskunnan silmätikukseen.

Vastanaineet olivat vuokranneet hirsimökin Iso-Britannian Prestatynissa sijaitsevasta Dyserth Falls Resortin lomakeskuksesta. Yksi alueella elävistä kukoista pääsi heidän mökkinsä sisään avonaisesta ovesta. Häätöyrityksistä huolimatta se onnistui kerta toisensa jälkeen löytämään tiensä takaisin.

– Joka kerta kun häädimme sen ulos, kukko jäi tuijottamaan meitä ja kiekumaan kunnes päästimme sen takaisin, Chirs kuvailee Daily Mail -lehden mukaan.

Lopulta pariskunta alkoi tottumaan Dave-nimen saaneen kutsumattoman vierana läsnäoloon. Kukko jopa katsoi pariskunnan kanssa televisiota. Vastoinkäymisiäkin tapahtui, sillä kerran kukko yritti harrastaa seksiä Victorian tohvelin kanssa.

– En voinut uskoa mitä näin. Se oli kamalaa, Victoria paljastaa.

Kuherruskuukauden päätteeksi kukko oli tullut niin tutuksi, että Chris oli hieman surullinen joutuessaan jättämään uuden kaverin taakseen. Onneksi pariskunta ikuisti Daven seikkailuja videoiksi, jotka ovat sittemmin päätyneet verkkoon.