Applen iPhone 7 ei kiinnostanut Tanskassa – avajaisiin saapui kaksi asiakasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiajätti Apple julkaisi äskettäin uuden iPhone 7 -puhelimensa, mutta lanseeraus ei tällä kertaa saanut aikaan maailmanlaajuista fanitusta. Ennemminkin lähinnä aikaisemman puhelimen päivitetyksi versioksi leimattu uutuuslaite tuli viikonloppuna myyntiin myös Tanskassa.

Nyt tanskalainen TV Midtvest -verkkolehti on raportoinut miltä näytti avajaisissa, kun iPhone 7 tuli myyntiin Viborgissa. Paikallinen puhelinkauppa oli varautunut väenpaljouteen näyttävästi ilmapalloilla ja konfettisateella.

Puhelinkaupan edustalla ei nähty makuupusseissa yön yli puhelinta jonottavia Apple-faneja, vaan niiden sijaan avajaisista saapui nauttimaan ainoastaan kaksi asiakasta. Joidenkin mielestä jo kaksi ihmistä voi muodostaa jonon, joten ehkä ihmiset jonottivat tässäkin tapauksessa uutuuskännykkää jo ennen ovien avaamista.