Applen iPhone 7 ei kiinnostanut Tanskassa – avajaisiin saapui kaksi asiakasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiajätti Apple julkaisi äskettäin uuden iPhone 7 -puhelimensa, mutta lanseeraus ei tällä kertaa saanut aikaan maailmanlaajuista fanitusta. Ennemminkin lähinnä aikaisemman puhelimen päivitetyksi versioksi leimattu uutuuslaite tuli viikonloppuna myyntiin myös Tanskassa.

Nyt tanskalainen TV Midtvest -verkkolehti on raportoinut miltä näytti avajaisissa, kun iPhone 7 tuli myyntiin Viborgissa. Paikallinen puhelinkauppa oli varautunut väenpaljouteen näyttävästi ilmapalloilla ja konfettisateella.

Puhelinkaupan edustalla ei nähty makuupusseissa yön yli puhelinta jonottavia Apple-faneja, vaan niiden sijaan avajaisista saapui nauttimaan ainoastaan kaksi asiakasta. Joidenkin mielestä jo kaksi ihmistä voi muodostaa jonon, joten ehkä ihmiset jonottivat tässäkin tapauksessa uutuuskännykkää jo ennen ovien avaamista.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat