Kalastaja luuli saaneensa hyvän saaliin – sitten valtava hai iski!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla kalajastaja kuvittelee saaneensa hyvän saaliin, kunnes taitavampi saalistaja vie sen hänen silmiensä edestä. Floridan Jacksonvillessä taltioidun videon jakoi alun perin Facebook-käyttäjä Darrell Ruger.

Videolla joukko ihmisiä on onkimassa laiturilla aurinkoisena päivänä. Pian yhden kalastajan onkeen tarttuu jotain. Videolla nähdään, kuinka mies yrittää saada syöttiin tarttunutta haita kuivalle maalle.

– Siellä on isompikin hai, joku huutaa yhtäkkiä.

Pian syvyyksistä hyökkää suurikokoinen hai, joka nappaa miehen syöttiin tarttuneen pienemmän kalan salamannopeasti hampaisiinsa. Tilannetta todistavat eivät voi tehdä muuta, kuin huutaa hämmästyksestä. Kalastaja jäi siis auttamattomasti toiselle sijalle merten todellisen saalistajan ilmaannuttua paikalle.