Uskomaton pito! Kännykkäkuori pysyy kiinni myös ikkunassa ja seinässä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mega Tiny Corporation -yritys on lanseerannut älypuhelimen kuoren, jonka väitetään uhmaavan painovoimaa. Kuoren pitäisi nimittäin pysyä paikoillaan lähes millä tahansa pystysuoralla pinnalla.

Markkinoilla on aikaisemminkin nähty seiniin tarttuvia puhelimia, mutta yleensä ne ovat pysyneet paikoillaan liimapinnan ansiosta. Megaverse Anti-Gravity Case ei sen sijaan tahmaa käyttäjän käsiä. Se pysyy kiinni pinnoilla pienien nano-imukuppien ansiosta.

Yhtiön mukaan nanokupit on valmistettu itsestään korjaantuvasta materiaalista, joten puhelimen pitäisi pysyä seinillä kuoren ansiosta pitkiäkin aikoja. Kuoreen on mahdolista hankkia myös lisävarusteita, kuten lompakko, peili tai pullonavaaja. Megaversen uutuuskuori on saatavilla syyskuusta lähtien iPhone 6 ja 6 plus sekä 7 ja 7 plus -malleille.