Suomalainen uutuus Lyx Light takaa paremmat selfiekuvat

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Matkapuhelimilla ikuistetut selfiet kärsivät usein siitä, ettei valoa ole riittävästi tarpeeksi hyvän ja kohinattoman kuvan saamiseksi hämärässä ja pimeässä. Nyt suomalainen yritys on julkistanut tuotteen, joka korjaa ongelman. Lyx Light on kännykkäkuori, joissa on kirkkaat ja säädettävät LED-valot.

Lyx Light
Lyx Light

Valot saavat virtaa kuoren omasta akusta, joka kestää pisimmillään jopa 30 tunnin valaistuksen. Koko puhelimen ympäröivät LED-valot poistavat kuvasta tehokkaasti ylimääräisiä varjoja.

Hieman vastaavanlaisia tuotteita käyttävät esimerkiksi Kim Kardashian ja monet muut superjulkkikset, jotka ikuistavat itsestään päivittäin jopa tuhansia selfiekuvia. Toistaiseksi Lyx Light on saatavissa iPhone 5, iPhone 6 ja iPhone 7 -sarjojen matkapuhelimille. Muille laitteille valikoima kasvaa lähiaikoina.