Suloisuuden huippu! Sokealla koiralla oma opaskoira

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hoshi-niminen amerikaneskimokoira kärsi vakavasta ja kivuliaasta silmäsairaudesta, jonka seurauksena koiran molemmat silmät tuli lopulta leikata. Puoli vuotta ennen leikkausta perhe adoptoi Zen-nimisen koiran Hoshin kaveriksi ja koirista tulikin nopeasti parhaat ystävät.

Silmien poistamisen jälkeen Hoshin paras ystävä Zen on toiminut tämän opaskoirana. Hoshi on aina narulla kytkettynä Zeniin, joka ohjaa ystäväänsä oikeaan suuntaan. Koirilla on erityinen suhde ja yhteys, joka on auttanut Hoshia sopeutumaan sokeana olemiseen.

Perhe on todella aktiivinen ja käy yhdessä koiriensa kanssa melomassa, parikoimassa ja telttailemassa. Ulkona liikkuessa koirat ovat aina toisiinsa kiinnitettyinä eikä Zen johda Hoshia ikinä harhaan.