Teini valitsisi koiransa hengen ennen omaa äitiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa hammaslääkärissä ei tarvitse pelätä, että kipu yllättäisi. Amerikkalaisten käyttämät lääkkeet ovat todistettavasti sekoittaneet monen ihmisen pään siinä määrin, ettei hampaiden kolotusta lopulta edes muista. Yksi lääketokkurassa sekoillut on Gabe Rodriguez.

Teiniltä poistettiin viisaudenhampaat. Netissä leviää nyt video, jolla 17-vuotias poika itkee toimenpiteen jälkeen äidilleen, että hän pelkää Lincoln-nimisen saksanpaimenkoiransa kuolevan. Äiti lohduttaa poikaa, että koiralla tuskin on mitään hätää.

Pian Gabe kuitenkin luo skenaarion, jossa sekä hänen koiransa että äitinsä roikkuisivat putouksen reunalla. Teini tokaisee, että jos hänen pitäisi pelastaa joko koira tai äiti, auttaisi hän lemmikkieläimensä kielekkeeltä ylös. Äiti nauraa pojan soperrukselle ja videosta on tullut hetkessä viraalihitti.