Pikimusta iPhone 7 voi kaduttaa – tältä kuori näyttää pian

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen tuorein markkinatulokas on iPhone 7 -älypuhelin. Yksi puhelimen värivaihtoehtoista on kiiltävä pikimusta. Värisävyn on varoitettu naarmuuntuvan helposti, ja jopa puhelinvalmistaja on suositellut kännykkäkuorien käyttämistä mustan puhelimen kanssa.

JerryRigEverything -You-tube-kanava on nyt testannut, kuinka helposti musta iPhone 7 -puhelin naarmuuntuu. Hän testaa pintaan arkipäiväisiä asioita ja esineitä sekä niiden vaikutusta superkiiltävään sävyyn. Puhelimen pinta joutuu koville.

Kiiltävä pinta näyttää herkemmin jokaisen puhelimeen kohdistuvan raapaisujäljen. Toisin sanoen puhelinta ei kannata kuljettaa kassissa, taskussa tai vyölaukussa ilman suojakuoria. Sitä ei myöskään kannata pitää pöydällä tai millään kovalla alustalla ilman suojaa.