Varkaiden rötöstelylle nolo loppu Lehtimäellä – kuorma-auto kaatui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa uutisoidaan ajoittain erikoisista tapauksista, joissa rikollisten urakointi on päättynyt poikkeuksellisen nolosti. Nyt rikollisille on vuorostaan käynyt huonosti myös Suomessa. Facebookissa leviää nimittäin parhaillaan päivitys, jossa nähdään miten huonosti rötöstely päättyi Lehtimäellä.

Jari Lepistö julkaisi tiistaina sosiaalisessa mediassa päivityksen asiasta. Hän kertoi miten 20. – 21. syyskuuta välisenä yönä yrityksen pihaan oli tullut varkaita, jotka olivat yrittäneet lastata omaisuutta kuorma-autoon. Toteutus ei kuitenkaan mennyt kuin elokuvissa, sillä jostain syystä kuorma-auto kaatui yllättäen kyljelleen maahan. Varkaat tallentuivat myös valvontakameroille.

– Tietoja vastaanotetaan, kiva olisi tietää mitä reittiä ovat Lehtimäelle navigoineet ja mitä tapahtumia sankareille matkalla sattunut! Lepistö kirjoittaa.

Tapauksesta kertoi Iltalehti.