Kardashianin nuoret siskokset autokaupoilla – ostivat samanlaiset Ferrarit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall ja Kylie Jenner ovat olleet julkisuuden valokeilassa jo pikkulapsista lähtien. He ovat tottuneet ylelliseen elämäntyyliin ja osaavatkin käyttää rahojaan melko näyttävästi esimerkiksi ystäviensä lahjoihin, omiin taloihinsa ja autoihin. Nyt Kylie ja Kendall ostivat samanlaiset autot.

Nuorena samanlaisten vaatteiden ostaminen on voinut siskoksista tuntua siltä, että toinen matkii toista. Ilmeisesti samanlaisten autojen ostaminen ei kuitenkaan nuoria kaunottaria haittaa. Jennerin siskokset menivät yhdessä autokaupoille ja lähtivät Ferrarin liikkeestä samanlaiset Ferrari Spider -autot allaan.

Kylie Jenner julkaisi Snapchatissa kuvia ja videoita siskostaan, joka otti Ferrarin kauppatavaroista kaiken ilon irti. Kendall poseerasi Ferrarin lippiksen, kaulakorun ja paidan kanssa pidellen vielä Ferrarin mukia kädessään. Kylie kuvasi siskonsa käytöstä ja kommentoi, että hän nolaa Kylien täysin.