Slush-tapahtuma laajentaa musiikkialalle – Slush Music jo tänä vuonna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush laajentaa toimintaansa jo tänä vuonna. Marras-joulukuun vaihteessa Helsingissä järjestettävä Slush Music on sisartapahtuma, jossa jopa 1.500 ammattilaista keskittyy kehittämään pohjoismaisen musiikkialan kasvutarinoita.

– Teknologia sekä kiinnostaa että pelottaa musiikkiväkeä, ja monet heistä uskovat mahdollisuuksiin teknologian yhdistämisessä musiikkialaan. Olemme saaneet toiveita sekä teknologia- että musiikkialan vaikuttajilta tämänkaltaisesta ohjelmasta, joten on helppoa ja ajankohtaista tuoda tätä keskustelua Slushiin, Slushin johtaja Nicolas Dolenc kommentoi.

Tapahtumassa ovat puhujina muun muassa Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber, PledgeMusicin johtaja Benji Rogers, Remedy Entertainment luova johtaja Sam Lake ja Deezerin Julie Knibbe. Slush Music järjestetään 30. marraskuuta Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuman toinen päivä 1. joulukuuta järjestetään järjestetään Helsingin Messukeskuksessa yhdessä Slushin päätapahtuman kanssa.