Historian karmaisevimmat korkokengät – näitä harva nainen käyttäisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti muuttuu jatkuvasti eikä jokainen suunnittelijoiden keksimä trendi ole aina kaikkien mieleen. Osa vaatteiden ja asusteiden taiteellisista ratkaisuista on kuitenkin jo niin kummallisia, että niiden kohdalla sopii miettiä voivatko ne olla kenenkään mielestä käyttökelpoisia.

TheTalko-kanava on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa esitellään erikoisimmat koskaan keksityt kengät. Osa kengistä on suunniteltu lehtien muotikuvauksia varten, mutta osasta on yritetty tehdä uusia kenkiä koko kansan mieleen.

Esiteltyjen kenkien joukkoon kuuluu korkokenkiä, joissa jalkaterä joutuu olemaan niin erikoisessa ja epämiellyttävässä asennossa, että käveleminen kengissä olisi mahdotonta. Omituisimpia kenkiä ovat muun muassa räpylöistä tehdyt kengät, kaviota muistuttavat kengät ja korkokengät, joissa ei ole juuri itse kenkää ollenkaan.