Vaatemallisto käytetyimmistä kuvituskuvista – kehtaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat tuntevat Adoben ohjelmistoalan yrityksenä, joka on vastuussa muun muassa Adobe Reader ja Photoshop -ohjelmien luomisesta. Yritys on kuitenkin viime aikoina halunnut laajentaa osaamistaan myös täysin eri alalle. Adobe alkoi suunnittelemaan vaatteita, joihin printatut kuvat ovat varmasti monille tuttuja.

Vaatemalliston nimi on osuvasti Adobe Stock Apparel. Vaatemalliston avulla yritys haluaa markkinoida heidän uutta kuvapankkiaan, jonka kuvista ei tarvitse maksaa tekijänoikeusmaksuja. Adobe on julkaissut koko malliston omilla nettisivuillaan.

Moni on ihastunut valkoisiin lyhythihaisiin paitoihin, joihin on painettu jokin iloinen ja arkistokuvana tuttu kuva. Moni olisi Boredpanda-sivuston mukaan halukas ostamaan tällaisia paitoja, mutta yritys ei ole ainakaan vielä saattanut niitä kaikkien saataville tai laittanut minnekään myyntiin.