Huhut vahvistuivat! Lady Gaga esiintyy Super Bowlin väliajalla

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelun väliajalla nähdään vuosittain nimekkäitä esiintyjiä. Viime vuonna lavalle nousivat rockyhtye Coldplay ja poptähti Beyonce. Verkossa viikkojen ajan liikkuneet huhut ovat saaneet vahvistuksen.

Lady Gagan on nyt paljastettu esiintyvän vuoden 2017 Super Bowl -tapahtumassa. Tähti ilmoitti uutisen Twitter-tilillään jakamassa viestissään.

Parhailllaan tulevan Joanne-albuminsa julkaisuun valmistautuva Gaga nähtiin Super Bowlin lavalla myös tänä vuonna. Tuolloin tähti esitti Yhdysvaltojen kansallislaulun ennen pelin alkamista. Billboard-sivuston mukaan kyseisen esiintymisen saama hyvä vastaanotto johti siihen, että Lady Gaga saa ensi vuonna kunnian esiintyä tapahtuman puoliajalla.