Kohukaunotar riisui Lontoossa – nyt taisi mennä mauttomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi kohun myötä pienimuotoiseksi julkkistähdeksi. Sittemmin hänet on nähty muutamia kertoja esittelemässä bikinivartaloaan antaumuksella paparazzeille. Tällä kertaa hän riisui Lontoossa.

Viziane Gutierrez tempaisi eilen Lontoossa, jossa hän riisui uikkareille ja keikisteli ainoastaan ne yllään kaupungin nähtävyyksien luona. Erityisesti Buckinghamin palatsin liepeillä poikkeuksellisen paljastava asu aiheutti takuulla pahennusta. Ainakaan naisturistit eivät välttämättä olleet innoissaan näkemästää.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash