Naiselle riittää viisi takkia – ja ne ovat tässä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takit ja pusakat kaivetaan syksyn kynnyksellä esiin. Toki kaduilla voi kulkea edelleen villatakissa tai hupparissa, mutta jokaisella naisella tulisi olla myös muutama vaihtoehto takkien suhteen. PureWow listasi, mitkä viisi takkia kannattaa hommata naulakkoon.

Perinteinen farkkutakki sopii monen vaatekappaleen kanssa. Farkkutakkien käyttöikä on yleensä vuosia, joten se maksaa itsensä takaisin pitkällä tähtäimellä. Mikäli haluaa siistin tyylin helposti, onnistuu se pidemmällä trenssitakilla.

Beige on elegantti valinta väriksi ja sopii erinomaisesti syksyyn. Monikäyttöiset bleiserit toimivat alkusyksystä takkina. Istuva jakkutakki sopii myös farkkujen, hameiden kuin suorien housujen kanssa.

Mikä parasta, samaa bleiseriä voi pitää työpaikalla tai yökerhossa. Nahkatakit ovat näkyneet katukuvassa jo vuosien ajan, ja ajaton rotsi sopii erinomaisesti syksyyn. Ulkoiluvaatteiden lisäksi jokaisella naisella tulisi olla kaapissaan yksi vau-efektin aikaan saava takki. Olipa kyseessä sitten leopardimainen tekoturkis tai niiteillä koristeltu takki, voi erikoisvaatetta käyttää spesiaalitilaisuuksissa.