Eläinlääkärin ratkaisu likinäköiselle koiralle: Lemmikki sai silmälasit!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa asuvasta koirasta on tullut internet-tähti epätavanomaisen tyylin ansiosta. Lemmikkieläimellä on nimittäin silmälasit, joita sen täytyy käyttää terveydentilansa vuoksi.

Madison Berglundin Jax-koiralla todettiin silmänpainetauti ja kaihi, minkä ansiosta se näkee huonosti eteensä ulkona. Onneksi eläinlääkärillä oli ratkaisu ongelmaan. Jaxille määrättiin varta vasten koirille suunnitellut Doggles-silmälasit.

Madison kertoo Independent-lehdelle Jaxin tarvitsevan laseja lähinnä päiväsaikaan. Pimeällä se nimittäin näkee huomattavasti paremmin eteensä. Jaxin uusi tyyli herätti arvatenkin runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa omistajan jaettua kuvia koirastaan Twitter-tilillään.