Koira kuuli omistajaltaan syöpäuutiset – koskettava reaktio

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lily-niminen koira oli tullut eräänä yönä niin sairaaksi, että se ei ollut pystynyt enää edes seisomaan. Kultaisennoutajan omistaja oli vienyt Lilyn heti eläinlääkärille tutkittavaksi. Lääkäri löysi Lilyn pernasta syöpäkasvaimen ja koiralle annettiin huono ennuste selviämisen suhteen.

Lilylle annettiin ilman leikkausta vain pari päivää elinaikaan, minkä vuoksi omistaja päätti heti maksaa koiralleen leikkauksen. Tämän jälkeen Lily laitettiin toipumaan leikkauksesta. Leikkauksesta toipumisen mahdollisuus oli vain 10 prosenttia, minkä vuoksi omistaja ajattelikin jo menettävänsä Lilyn parin kuukauden kuluttua leikkauksesta huolimatta.

Nainen on kuvannut videolle tilanteen, jossa hän lukee Lily-koiralle hänen tarkastuksensa testitulokset. Kävi ilmi, että Lily oli onnekas ja kuului juuri tuohon 10 prosentin ryhmään, joka toipuu leikkauksesta täysin. Lily näyttää ymmärtävän mitä omistaja hänelle kertoo ja hyppelehtii innoissaan kuultuaan, että syöpä on parantunut.