Uskomaton näky: Mies ajeli kolmipyörällä keskellä valtatietä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Philadelphian Roosevelt Boulevardilla ajaneet autoilijat törmäsivät taannoin erikoiseen näkyyn. Autojen keskellä valtatietä pitkin kulki kolmipyörällä ajanut mies. Tilanteella oli useita todistajia, joiden joukossa oli näyn puhelimellaan taltioinut Akeem Edwards.

Mies kertoo olleensa hämmennyksissä tilanteesta.

– Onnistuin saamaan itseni ruuhkan etuosaan ja näin miehen kolmipyörän selässä. Kolmipyöräilijä katsoi minuun päin ja hymyili ajaessaan ohitseni, Edwards kuvailee NBC 10 -uutissivuston mukaan.

Paikalliset viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta. Toistaiseksi kolmipyörällä ajanutta miestä ei olla kuitenkaan onnistuttu tunnistamaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat