Koira ei halunnut lähteä lemmikkikaupasta – heittäytyi hankalaksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mukavasta paikasta lähteminen voi olla aina tylsää jos itse olisi halunnut vielä jäädä, mutta joutuu lähtemään jonkun muun henkilön aikataulun vuoksi. Nyt videolla ihastuttaa koira, jolla oli niin hauskaa eläinkaupassa, että se ei olisi halunnut vielä lähteä.

YouTube-videolla nähdään suloinen kultainennoutaja, joka rakastaa lemmikkikauppaa. Kauppa on varmasti pullollaan ihania hajuja ja mielenkiintoisia leluja, minkä vuoksi koira ei olisikaan halunnut lähteä sieltä pois samaan aikaan omistajan kanssa.

Koira on heittäytynyt maahan makaamaan, minkä vuoksi nainen joutuu vetämään koiraa lattiaa pitkin talutushihnan avulla. Lopulta koira kierähtää vielä selälleen makaamaan, mikä tekee koiran liikuttamisesta entistäkin hankalampaa.