Todella hämmentävä kauneuskilpailu käynnistyi verkossa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy sadoittain toinen toistaan erikoisempia kilpailuja, ja esimerkiksi Suomi on kunnostautunut niissä monin tavoin. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin käynnistynyt kilpailu, joka hakee vertaistaan koko maailmasta. Siinä haetaan nimittäin kauneinta peppureikää.

Kilpailun järjestäjä on seksivälineitä valmistava Autoblow-yritys ja se on avoin sekä miehille että naisille kotimaasta riippumatta.

– Peppureikä ei ole ainoastaan paikka, josta uloste tulee. Se voi olla myös reikä, joka voi tuoda sinulle 5.000 euroa. Toivon ihmisten äänestävän peppureikää ennen kuin menevät äänestämään presidenttiä, Brian Sloan toteaa kilpailun mainoksessa.

Sloan ei ole ensimmäistä kertaa asialla, sillä viime vuonna hän nousi otsikoihin kilpailulla, jossa haettiin kauneinta vaginaa. Kilpailusta muodostui jättisuosittu, vaikka sen aihepiiri oli intiimein mahdollinen. Nyt mies yrittää saada suursuosioon myös takapuoleen keskittyvän kilpailun.