Koira ei suostu jättämään ystäväänsä – edes lenkin ajaksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki koiran omistajat tietävät, että koirat ovat lemmikkeinä todella lojaaleja omia omistajiaan kohtaan. Nyt videolla nähdään kuitenkin hellyttävä tapaus kun koira ei suostu tottelemaan omistajaansa, koska totellessaan hänen tulisi jättää paras ystävä taakseen.

Mies yrittää lähteä kävelylle Amber-nimisen koiransa kanssa, mutta se osoittautuikin yllättävän hankalaksi tehtäväksi. Amber on ystävystynyt naapurissa asustelevan Biscuit-nimisen koiran kanssa eikä suostu jättämään rakasta ystäväänsä taakseen edes pienen kävelyn ajaksi.

Amber vetää itseään kohti naapurin porttia ja menee sen eteen seisomaan. Se on päättänyt pysyä ystävänsä vierellä eikä aio selvästikään lähteä edes lenkille ellei kaverikin pääse. Amber on suloisen lojaali Biscuitille oman liikunnan saamisenkin uhalla.