Koira kyllästyi lenkkeilyyn – sitten päätti ottaa todella rennosti

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki koirarodut eivät vaadi pitkiä lenkkejä purkaakseen loputonta energiaansa ja ollakseen rennommin kotona sisätiloissa. Laiskimmat koirat eivät välttämättä jaksaisi tai haluaisi kävelylle lainkaan, minkä vuoksi ne suostuvatkin lähtemään ulos välillä vain välttämättömimmille asioille.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne kun ihmisen lenkkikaveri onkin väsähtänyt kesken kävelyn. Omistaja on julkaissut koirastaan hauskan YouTube-videon, jossa nähdään miten koira nukkuu aurinkotuolilla lopen uupuneena.

Iso englanninbulldoggi on kesken lenkin päättänyt mennä nukkumaan rannalla olevan aurinkotuolin päälle. Koira makoilee hauskassa asennossa ja lepää selällään täysin rentona valjaiden ja talutushihnan ollessa koirassa vielä kiinni.