Mies todisti videolla – koiranpentu auttaa naisten iskemisessä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BigDawsTv-kanavalla nähdään hauskoja videoita, joissa mies jekuttaa ihmisiä. Videot eivät ole yleensä pahansuopaisia ihmisten kustannuksella tehtyjä piloja vaan hyväntuulisia narautuksia. Mies kertookin kanavansa kuvauksessa, että hän haluaa tuoda ihmisistä parhaat puolet esiin.

Tällä kerralla kanavan Daws-nimen takana toimiva Dawson Gurley päätti laittaa naiset testiin. Mies halusi testata koiranpentujen vetovoimaa naisiin ja kokeilla kuinka moni nainen lämpenee hänen lähestymisyrityksilleen kun hänellä on suloinen pentu sylissään.

Kuten arvata saattaa, koiranpentu toimi juuri niin hyvin kuin mies oli ajatellutkin. Hän pääsi juttelemaan todella helposti häntä vastaan käveleville naisille kadulla, koska kukaan ei pystynyt vastustamaan suloisen koiranpennun vetovoimaa.