Rotta ei kyennyt hillitsemään himoaan – varasti omistajaltaan pizzapalan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen lemmikkirotan omistaja on julkaissut netissä huvittavan videon perheenjäsenensä röyhkeydestä. Nuori nainen oli tilannut itselleen pizzan ja nauttinut siitä mahan täydeltä. Ruokailun päätteeksi hän sulki pizzalaatikon.

Lemmikkirotta Piper huomasi tilaisuutensa tulleen ja se livahti määrätietoisesti laatikolle. Piper tarttui kiinni suuresta pizzapalasta ja raahasi sen peiton reunalle. Rotta yritti ensin viedä pizzan turvaan peiton alle, mutta sitten nälkä yllätti kesken urakan.

Omistaja oli yllättynyt lemmikkinsä ahneudesta, sillä se oli varastanut pizzanpalan, joka oli lähes samankokoinen kuin se itse. Piper hotki pizzaa niin ripeästi kuin se ehti. Lopulta omistaja tarttui palaan ja otti sen pois jyrsijänsä hampaista.