90-vuotias sai lahjaksi koiran – koskettava reaktio sulattaa sydämet

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat lapset ovat hyvin eläinrakkaita ja toivovatkin jossain vaiheessa vanhemmiltaan omaa lemmikkiä. Välillä vanhemmat toteuttavat lasten toiveet ja kuvaavat yllättyneet reaktiot videolle. Tällä kerralla lapset päättivät kuitenkin yllättää koiraa toivoneen isoäidin.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa 90 vuotta täyttänyt isoäiti yllätetään uudella koiranpennulla. Isoäidille annetaan aluksi kyltti jossa lukee: ”Koira vartioi täällä”. Isoäiti ei kuitenkaan ymmärrä vielä vihjettä. Hän luulee aluksi hänen eteensä tuotua koiraa tyttären koiraksi kunnes hänelle selvennetään, että pentu onkin hänen omansa.

Isoäiti alkaa heti itkemään onnesta ja ottaa alle vuoden ikäisen koiran syliinsä. Isoäiti ei ole jostain syystä saanut itse aikaiseksi ostaa koiraa vaikka on sellaisen aina halunnut. Koirasta tulee olemaan vanhukselle varmasti paljon iloa vielä moniksi vuosiksi.