Koira yritti herättää omistajansa todella hellästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikinomistajat tietävät, että eläimet keksivät mitä ovelampia keinoja saada omistajansa hereille. Koirat ja kissat saattavat nuolla omistajan naamaa, tuoda hänelle sukat sänkyyn, hyppiä päällä tai vetää peiton päältä pois. Nyt videolla nähdään suloinen koira, joka herättää omistajansa todella hellin ottein.

Videolla nähdään ihana Ava-niminen shar pei, joka herättää miehen todella hellävaraisesti. Ava istuu omistajansa vieressä, kun hän yrittää vielä nukkua. Koira alkaa silittämään lempi-ihmistään hellästi kädestä yrittäen saada häntä hereille.

Ava istuu todella kärsivällisesti sängyssä ja herättelee omistajaa. Lopulta nainen kysyy koiralta, että onko hänellä nälkä. Koira heittää omistajalle päivän ensimmäiset ylävitoset, minkä jälkeen kumpikin nousee ylös ja aloittaa päivänsä.