Mies löysi kenkänsä järsittyinä – syyllisestä ei ollut epäselvyyttä!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies on tottunut siihen, että hänen koiransa tulevat aina iloisesti tervehtimään häntä kun hän saapuu kotiin. Kun koirat eivät eräänä päivänä juosseetkaan miestä vastalle, hän tiesi, että jokin oli nyt vialla.

Mies on kuvannut videolle tilanteen kun hän on löytänyt hänen kenkänsä lattialta järsittyinä. Toinen koirista on järsinyt kengät ja rikkonut niiden pohjalliset, mutta nyt miehen tuli enää selvittää kumpiko koirista on syyllinen lenkkareiden tuhoamiseen.

Syyllinen löytyy nopeasti kun mies tarkkailee Marcy ja Olive -nimisten koiriensa käyttäytymistä. Marcy ei pidä miehen vihaisesta ja pettyneestä äänensävystä ja alistuu, mutta Olive on kuitenkin koirista se, joka hakeutuu seinän lähelle istumaan ja painaa päänsä seinän ja tuolin väliin isännän katsetta piiloon.