Poliisit hälytettiin kotiin tunkeutujan vuoksi – perillä odotti koominen yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Sonoma Countyn poliisilaitos sai taannoin hälytyksen paikalliseen kotiin mahdollisesti murtautuneesta tunkeutujasta. Paikalle saapuneille poliiseille selvisi kuitenkin nopeasti, että kyse oli kaikkien onneksi jostain aivan muusta.

Paikallinen 18-vuotias mies oli soittanut poliiseille, sillä hän oli kuullut outoja ääniä kotinsa yläkerrasta. Hänen koiransa olivat alkaneet haukkumaan kiivaasti, joten asukas oli päättänyt piiloutua nopeasti ja kutsua viranomaiset paikalle.

Osa paikalle saapuneista viranomaisista tutki taloa sisäpuolelta toisten partioidessa ulkona. Lopulta syyllinen paljastui koomisella tavalla. Kyseessä oli koira, joka kurkisteli talon kattoluukusta poliisien osoittaessa sitä taskulampulla.

– Siinä vaiheessa keskeytimme tehtävämme ja kuolimme nauruun, sheriffin toimiston tiedottaja Spencer Crum kuvailee The Dodo -sivustolle.

Hälytyksen aiheuttaja oli yksi talon omistajan omista koirista. Muut lemmikit olivat ilmeisesti haukkuneet kiivaasti sen vuoksi, etteivät ne itse onnistuneet pääsemään eläimen valtaamalle kattoikkunan aitiopaikalle. Talossa asuva nuori mies ei tajunnut paniikissa laskea koiriaan.

– Olen tehnyt tätä työtä 25 vuoden ajan ja olen saanut runsaasti outoja soittoja. Mutta koira, jota luullaan omaan kotiin tunkeutujaksi? Se on jotain uutta, Crum paljastaa.