Koomikko esitteli: Näin miehet halaavat toisiaan oikein

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat välillä vaivaantua toistensa tervehtimisestä. Tervehdys voi mennä helposti kiusalliseksi jos toinen miehistä yrittää halata ja toinen kätellä, jolloin lopputuloksena saadaan jotakin erikoista liikehdintää siltä väliltä. Nyt eräs koomikko näyttää miten miehet voivat tervehtiä toisiaan oikein.

Robbie Sherrard -niminen koomikko esittelee uudella videollaan miespuolisen mannekiininuken avulla miten miehet voivat halata toisiaan vaivaantumatta. Ensimmäisenä hän esittelee halauksen, joka alkaa ylävitosen heittämisestä, jatkuu ylävartaloiden kosketukseen ja loppuu kahteen selkätaputukseen.

Toinen halaustyyli on kokovartalohalaus, jolloin mies otetaan kunnon halaukseen ja vartalot koskettavat toisiaan täysin. Tällöin on tärkeää ottaa kiinni ystävästä hieman sivuttain pujottamalla toinen käsi yläkautta ja toinen alakautta.