Tyylivinkit syksyn sukkahousumuotiin – yhdistele oikein ja elegantisti

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syksyn tullen naiset käyttävät yhä enemmän sukkahousuja. Jotta ulkonäkö ei muistuttaisi ala-asteikäistä pikkutyttöä, ovat muodin ammattilaiset vinkanneet keinoja pukeutua sukkahousuihin tyylikkäästi ja elegantisti. Kaiken a ja o ovat ehjät sukkahousut.

PureWow-sivusto vinkkaa nyt sukkahousuihin liittyviä tyylejä, joissa paksuja tai kuviollisia nailoneita voi käyttää aikuismaisesti. Sääntönä voidaan pitää sitä, että mitä lyhyempi sukkahousujen kanssa käytettävä hame on, sitä paksummat sukkahousujen tulee olla. Nilkkurit ja saapikkaat sopivat paksujen sukkahousujen kanssa erinomaisesti, mikäli helma jää polven yläpuolelle. Mikäli haluaa pitää läpikuultavia tai ihonvärisiä sukkahousuja minihameen kanssa, kannattaa jalkoihin pukea polven yli menevät saapikkaat.

Kuviolliset sukkahousut ovat omiaan pitkien takkien ja yli polven menevien hameiden tai mekkojen kanssa. Pitsikuvioidut sukkahousut antavat mahdollisuuden nilkkojen näkymiseen ja silloin voi suosia korkeita korkoja. Sukkahousut ballerina-kenkiin yhdistettynä tekevät ulkonäöstä pikkutyttömäisen, joten tavallisten sukkahousujen kanssa pidettäviksi syyskengiksi kannattaa oikeastaan aina valita varrelliset jalkineet.

#overkneeboots via amazing @lolariostyle ? For shopping link in bio ??

A photo posted by @fashion4perfection on

Time for boots, knits and stockings – we ❤️ Autumn! #BiancoFootwear #Overknee #Fall16 #OverkneeBoots RG @biancokarljohan

A photo posted by Shoes and fashion – Official (@biancofootwear) on