Todellista ystävyyttä! Mies ajoi 80 kilometriä viedäkseen kaverille banaanin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twitter-käyttäjiä on ihastuttanut kahden Kaliforniassa asuvan miehen tarina todellisesta ystävyydestä. 20-vuotias Justin Mendoza oli ajanut kymmenien kilometrien matkan toimittaakseen ytävälleen, 21-vuotiaalle Martin Peredolle banaanin.

Kaikki sai alkunsa, kun Kalifornian Venturassa sijaitsevassa Starbucks-kahvilassa opiskelemassa ollut Martin Peredo tunsi olonsa nälkäiseksi. Sen sijaan että hän olisi kävellyt kahvilan tiskille tilatakseen jotain purtavaa, pyysi Peredo kaveriaan tuomaan hänelle jotain. Justin Mendoza oli ensin tyrmistynyt ehdotuksesta, sillä hän oli 80 kilometrin päässä Peredosta.

Pian Mendoza kuitenkin suostui pyyntöön, ja lupasi toimittaa kaverilleen banaanin. Noin tuntia myöhemmin mies saapui Peredon luokse hedelmä mukanaan. Ilmeisesti banaani ei riittänyt viemään koko nälkää, sillä myöhemmin ystävykset vierailivat vielä yhdessä paikallisessa siipiravintolassa.

Martin jakoi hauskan tarinan Twitterissä valokuvilla ja viestikeskustelusta otetuilla kuvakaappauksilla. Justin Mendoza totesi Buzzfeed-sivustolle, ettei 80 kilometrin matka banaanin vuoksi tuntunut pitkältä, sillä hän ei ollut nähnyt ystäväänsä pariin viikkoon. Jo kymmenen vuotta tunteneet kaverukset ovat myös usein matkustaneet saman matkan nähdäkseen toisiaan.