Orlando Bloom pelasti koiran – jakoi koskettavan Snapchat-tarinan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Orlando Bloom on noussut otiskoihin toimittuaan hyväntekijänä kodittomalle eläimelle Kiinassa. Mies oli Shanghaissa uusimman elokuvansa kuvauksissa, kun hän huomasi loukkaantuneen ja hylätyn koiran.

Bloom toimitti koiran paikalliselle eläinlääkärille. Näyttelijä pysytteli koko ajan koiran rinnalla, rauhoitellen eläintä. Hän myös auttoi eläinlääkäriä koiran kylvettämisessä ja karvojen ajelemisessa.

Tähti kuvasi pelastusoperaatiota Snapchat-tarinaksi. Yahoo-sivusto koosti materiaalin videoksi, joka on sittemmin julkaistu verkossa.

Orlando Bloom on parhaillaan kuvaamassa Shanghaissa Smart Chase: Fire & Earth -elokuvaa. Poptähti Katy Perryn kanssa seurusteleva näyttelijä nähdään ensi vuonna Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales -elokuvassa.