Koira osaa pyytää herkkujaan – ohjaa kädestä pitäen naksujen luo

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit oppivat nopeasti hienoja temppuja oikeanlaisten motivaattoreiden avulla. Monet koirat ovat todellisia herkkusuita, minkä vuoksi ne oppivatkin nopeasti uusia asioita jos tietävät saavansa ruokaa tempun onnistumisesta palkkioksi.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa koira on oppinut miten hän saa vieraatkin ihmiset heltymään ja antamaan itselleen herkkuja. Lemmikkikaupan omistajan oma koira on liikkeessä mukana ja ohjaa asiakkaat aina hänen herkkujensa luo.

Lemmikkikaupassa oleva musta labradorinnoutaja on oppinut tietämään, että sen makupalat sijaitsevat yhdellä tiskillä. Niinpä koira on oppinut ohjaamaan jokaisen asiakkaan kädestä pitäen kipon luokse saadakseen lisää naksuja.