Takaa-ajolle yllätyskäänne – epäilty piipahti pikaruokalan autokaistalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Phoenixissa nähtiin todella erikoinen tilanne, joka tapahtui kesken takaa-ajon. Pakoon ajanut mies tuli kesken matkansa niin nälkäiseksi, että päätti tehdä nopeasti pienen pysähdyksen In-N-Out -pikaruokaravintolan autokaistalla.

Josh Adkins -nimisestä miehestä oli tullut poliisille monia pidätysmääräyksiä. Kun poliisi oli yrittänyt pidättää autolla ajavaa Adkinsia, hän oli päättänyt painaa kaasun pohjaan ja ajaa tiehensä. Mies tuli kuitenkin kesken pakomatkansa niin nälkäiseksi, että hän päätti pysähtyä nopeasti ravintolan autokaistalla ja napata mukaansa aterian.

Ruoassa oli kuitenkin kestänyt ilmeisesti liian kauan, koska mies ei ollut tilaamisen jälkeen pystynyt jäädä odottelemaan ateriaansa. Lopulta hän oli jäänyt Mashable-sivuston mukaan kiinni poliisille piha-maalla, jossa hän oli juossut jalkasin päätettyään jättää auton.